Mobilmeny

Behöver ni hjälp med en hemsida?

Ska ni bygga en helt ny hemsida eller förbättra en befintlig? Jag behärskar det mesta och tar mig ann allt från fem-minuters-jobb till
stora projekt. Nedan finner ni ett urval av saker jag kan hjälpa er med.Helt ny webbsida

Vill ni ha en helt ny webbsida? Kanske är det er första eller så har ni en gammal som ni vill byta ut. Oavsett fallet kan jag hjälpa er med allt från grunden till en färdig hemsida. Jag kan skapa alla funktioner ni kan tänka er. Inbyggd blogg, administration så du kan redigera innehållet själv, röstningar och mycket mer. Det är bara er fantasi som sätter gränserna. Kontakta mig så berättar jag mer!

Uppdatera eller redigera en nuvarande sida

Har ni redan en hemsida som behöver uppdateras eller ändras? Då kan jag hjälpa er. Jag behärskar de flesta plattformarna så oavsett hur hemsidan är gjord kan jag ändra eller lägga till saker på den. Ett bra förslag kanske är att bygga en administrationssida så ni själva kan redigera allt? Kontakta mig så berättar jag mer.

Mobilsida

Runt 50 % av alla besök på nätet görs via mobilen. Därför är det viktigt att mobilanpassa er hemsida så besökaren på enklast möjliga sätt kan navigera sig runt. Detta är vanligtvis ett mindre arbete som är värt varenda krona. Kontakta mig så berättar jag mer.

Synas högt upp på Google

Idag är det jätteviktigt att vara med på alla sökmotorer och framförallt högt upp. Google står för ca. 97% av alla sökningar i Sverige. Jag kan hjälpa er att dels komma med på Google och dels hamna högt upp på era sökord. Detta är ofta ett mindre uppdrag om ni har en liten till medelstor sida. Kontakta mig så berättar jag mer!


Fem fördelar med att anlita mig

  1. Jag tar betalt per timme eller projekt och har inga konstiga kontrakt, avtal eller bindningstider.
  2. Jag erbjuder ett bra pris eftersom jag jobbar hemifrån och inte har några anställda eller onödiga utgifter.
  3. Jag innehar f-skatt och licens till alla program jag behöver.
  4. Jag har nästan 15 års erfarenhet av webbutveckling, programmering och internet i allmänhet.
  5. Jag jobbar väldigt fort. Om jag får ett uppdrag börjar jag jobba på det samma dag.

Priser

Kontakta mig för en gratis offert.